BELGELER

Sizi Arayalım

Lütfen formu doldurunuz.İlgili departmanımız size geri dönüş yapacaktır. Teşekkür ederiz.



Müşteri geri dönüşleri 08:30 - 18:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

BAYİ SİSTEMİ

Haberler PAYLAŞ

Altay Otomotiv AŞ, Automechanika İstanbul 2019'da yerini aldı

22 Nisan 2019 Pazartesi

Altay Otomotiv A.Ş., her yıl doğu gibi bu yıl da katılım gerçekleştirdiği Automechanika İstanbul 2019 fuarında portföyüne eklediği yeni ürün grupları yanında, sektörün devlerinden “GMB” markasının Türkiye ve Türki Cumhuriyetler distribütörü olduğunu duyurdu…

Altay Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Fatih ODABAŞILAR; “Bu yıl Automechanika fuarında ziyaretçi sayısının geçmiş yıllara göre daha fazla olduğunu ve yeni havalimanı taşınma sürecinin katılımı olumsuz etkilemediğini düşünüyorum. Dostlarımız ve müşterilerimiz başta olmak üzere çok sayıdaki yeni ziyaretçiyi standımızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk ve birçok yeni iş bağlantısı fırsatı elde ettik. Bizim için son derece verimli ve bir o kadar da keyifli bir fuar oldu.

Altay Otomotiv A.Ş. olarak biz, yaklaşık 120 kişilik genç bir ekibiz ve her sene sunduğumuz yeniliklerle sektöre değer katmaya çalışıyoruz.

Geçtiğimiz yıl fuarda beş farklı markamızı, sektörde ürün kalitesi ve çeşitliliği ile kabul görmüş, her geçen gün daha fazla talep edilen güçlü markamız “MAHER” çatısı altında birleştirdiğimizi duyurmuştuk.

Bu yıl ise sizlerle paylaşmaktan büyük heyecan duyduğumuz iki önemli lansmanımız var; bir tanesi GMB Türkiye ve Türki Cumhuriyetleri Distribütörlüğü diğeri ise NGK buji grubu bayiliğimiz…İnşallah yeniliklerimiz hep devam edecek” ifadelerini kullandı.


Tüm Haberler